Stukadoorsbedrijf Picobello te Wijk Bij Duurstede voor al uw stucwerk en beton ciré omgeving Utrecht

Het opnieuw stukadoren van een schoorsteen (30m2) met openhaard

Door een fout van de architect is er in 2005 niet goed gelet op het afwatering van het regenwater. Hierdoor is er vocht onder het stucwerk gekomen en doormiddel van bevriezing er afgeklapt.
 
Na overleg met de vertegenwoordiger werd er geadviseerd de gehele stuclaag te verwijderen. De schoorsteen moet met een daarvoor geschikte productlijn hersteld worden.

Stappen plan:

De oude stuclaag verwijderen.
Muur impregneren kalk cement grondeer.
5 cm overdekkende aluminium strips plaatsen.
RVC hoekprofielen plaatsen.( waterpas ).
Eerste raaplaag aanbrengen met ( SLP-it Strikolith ).
Vlak, waterpas en 2 mm terug van de profielen.
Tot slot, het twee keer smeren van de toplaag opschuren met een lichte korrel ( K13 grijs Strikolith ).
 
oude staat schoorsteenschilderwerk door R.Broekmeulenoude staat schoorsteenoude staat schoorsteenlos hakken van de oude stuclaagde steiger die gebouwd moest worden.de steiger die gebouwd moest worden.los hakken van de oude stuclaagaanbrengen afdek lijstenplaatsen van de hoekbeschermers/stucstopsplaatsen van de hoekbeschermers/stucstops plaatsen van de hoekbeschermers/stucstops plaatsen van de hoekbeschermers/stucstops vertinnen van de schoorsteen waterpasvertint vertint vertint afwerk laag K13afwerk laag K13afwerk laag K13afwerk laag K13schilderwerk door R.Broekmeulenschilderwerk door R.Broekmeulen

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..